Menu

Tech 03 defekt 01 Punctures FearPUNCTURE´S FEAR (PF)

Puncture´s Fear(PF) – egy különleges, erős és sűrű szövésű szövetanyagból készült textilszalag, mely a futófelület és a belső szerkezet között elhelyezve csökkenti a defekt valószínűségét. Segítségével a szükséges helyen nő a külsőgumi merevsége, vastagsága, csökken a gördülési ellenállása, változatlan marad a tapadóereje. A defektálló rendszer nem növeli jelentős mértékben a külsőgumi tömegét.

 1. Futófelület
 2. Szövetszerkezet
 3. Rezgéscsillapító sáv
 4. Aramid perem
 5. Sűrű szövésű textilszalag

Tech 03 defekt 02 Punctures EnemyPUNCTURE ENEMY (PE)

Puncture‘s Enemy (PE) – a kettős védelmet kínáló technológia – egy defektálló gumisáv a futófelület alatt (APS) és egy különlegesen kezelt gumi-szövet (CE), mely a külsőgumi teljes felületén megtalálható. A kettős védelemnek köszönhetően a külsőgumi futófelületi defekt ellen maximálisan védett, és a különleges szövetanyag a termék oldalfalát is hasonlóan óvja. Ezen különleges védelemmel ellátott termékek megterhelő körülmények közé ajánlottak, ahol a tartósság, a biztonság és a megbízhatóság a legfontosabb elvárások.

 1. Futófelület
 2. Szövetszerkezet
 3. Impregnált textil szövet
 4. Aramid perem
 5. Defektvédő gumiszalag

Tech 03 defekt 03 Long WayLONG WAY (LW)

Szövetszerkezet: 29 TPI; hordós technológia (OLT)

Oldalfal: Megerősített gumi (GW); kimagaslóan dinamikus tulajdonságú alapanyag

Perem: Csavart acélszálak (TW)

Jellemzők: Magasabb futófelületi- és oldalfali defektvédelem; a Classic kivitelhez képes kétszer nagyobb élettartam

 1. Futófelület
 2. Szövetszerkezet
 3. Gumi oldalfal
 4. Csavart acélszálak (2x2)

Tech 03 defekt 04 STUSTOP THORN ULTIMATE (STU)

Extrém vastag (4 mm) futófelületi defektvédelem: különleges gumi-alapanyagból készült réteg a futófelület, és az alap-szerkezet között. Tulajdonságainak és méretének köszönhetően általános használat során a legtöbb éles tárgytól, vágástól megvédi a gumit. A plusz réteg növeli a külső merevségét és ellenálló képességét, ugyanakkor a gördülési ellenállás és tapadás változatlan marad. Az STU rendszerrel ellátott külsők további biztonsági sajátossága a gumi oldalán végigfutó fényvisszaverő sáv.

 1. Futófelület
 2. Szövetszerkezet
 3. Gumi oldalfal
 4. Csavart acélszálak (2x2)
 5. Defektvédő gumiszalag
 6. Fényvisszaverő sáv

Tech 03 defekt 05 STSTOP THORN (ST)

Minimálisan 3 mm vastag, különleges összetételű gumi-szalag a futófelület és a gumi belső szerkezete között. Tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan védi meg a külsőgumit defekttel, vágásokkal szemben. Növeli a futófelület merevségét és ellenálló-képességét, ugyanakkor megőrzi a tapadását, csökkenti gördülési ellenállását. Az optimális teljesítmény érdekében a Long Way kivitel felépítését és oldalsó fényvisszaverő sávot is alkalmazunk.

 1. Futófelület
 2. Szövetszerkezet
 3. Gumi oldalfal
 4. Csavart acélszálak (2x2)
 5. Defektvédő gumiszalag
 6. Fényvisszaverő sáv

Tech 03 defekt 06 APSANTIPUNCTURE SYSTEM (APS)

A külső mintázat és a belső szerkezet közé elhelyezett, körülbelül 1 mm vastag, különleges gumiszalag, mely csökkenti a defekt lehetőségét (magas szerkezeti erő és szilárdság). Segítségével a szükséges helyen nő a külsőgumi merevsége, vastagsága, csökken a gördülési ellenállás, változatlan marad a tapadóerő.

 1. Futófelület
 2. Szövetszerkezet
 3. Gumi oldalfal
 4. Csavart acélszálak (2x2)
 5. Defektvédő gumiszalag
 6. Fényvisszaverő sáv

Tech 03 defekt 07 TASTOP ANTIPUNCTURE SYSTEM (TAS)

A tömlő futófelületi megerősítése ellenállóbbá teszi azt a defekttel szemben. A nagyobb vastagság egyben nagyobb akadályt jelent az éles tárgy számára. A belsőgumi részben ugyan beljebb nyomódik, de ez a rugalmasság megakadályozza, hogy a tárgy teljesen átszúrja a futófelületet. Ideális választás hosszútávú kerékpáros túrázáshoz.

 

 

Tech 03 defekt 08 ABSANTISNAKEBITE SYSTEM (ABS)

A tömlő oldalfalának megerősítése ellenállóbbá teszi azt az úgynevezett „kígyóharapással“, becsípődéssel szemben. Akadálynak ütközve, vagy a külsőgumi eldeformálásakor a belsőgumi falai egymásnak ütköznek, ekkor a felni kicsípheti azt. A tömlő megerősített része azonban vastagabb, rugalmasabb, ami segít a nyomás elosztásában. Ideális választás a versenysport számára, elsősorban Downhill, FourCross, FreeRide és megterhelő CrossCountry felhasználásra javasolt.

 

Tech 03 defekt 09 SSS 01SLUG – SELF SEALING (SSS)

Preventív, gél alapú bevonat organikus rostokból, polimerekből, kötő-, sűrítő- és szilárdító anyagokból, amely 3 mm méretig eltömíti a lyukakat.

 

 

Mitas.Co.Hu.

Rubena a.s.
Akademika Bedrny 531/8a, Věkoše 500 03 Hradec Králové,
Czech Republic
http://www.mitasbiketyres.com

Kövess minket:

Log In or Register