ANYAGÖSSZETÉTEL

GREY LINE (GL)


Két alapanyag különleges kombinációja: puha, kiválóan tapadó anyag (SSC – Grey Line) a futófelület szélein (1), és a már korábban bizonyított CRX összetétel (2) a futófelület közepén, és az oldalfalakban. A két alapanyag kombinációja a külsőgumit kifejezetten versenyzési célra determinálja, hiszen az alacsony tömeg és gördülési ellenállás magas egyenesfutási sebességet, míg a tökéletes tapadás biztos kanyarvételt garantál.

EDCENDURO DUAL (EDC)


Két alapanyag egyedülálló kombinációja: többszörösen bizonyított CRX (2) alapanyag a magban és a futófelület közepén, és egy csillapító, puhább DEAD (1) elnevezésű alapanyag az oldalsó mintázatban. Ez a kombináció egyrészt magas szerkezeti erőt és kopásállóságot biztosít középen, másrészt tökéletes tapadást és kapaszkodóképességet az oldal-mintázatban még rendkívül megterhelő és kihívást jelentő terepen is.

CARBON RACE EXTREME LIGHT (CRX)

Aktív szén alapú gumi alapanyag. Magas szerkezeti erővel, javított kopásállósággal, kitűnő tapadással és alacsony gördülési ellenállásal rendelkezik. Sűrűség: 1,02 gr/cm3. Külön versenyzési célokra fejlesztve.

DOWNHILL EXTREME ADHESIVE (DEAD)

Különlegesen puha alapanyag magas szerkezeti erővel és szilika adalékkal. Kiváló tapadási tulajdonságainak köszönhetően elsősorban kemény, törmelékes, megterhelő talajon való extrémsport versenyzésre ajánlott.

LONG LASTING (LLC)

Különleges összetétel, mely nagyobb defektállóságot és rendkívül magas kopásállóságot kínál – a Basic összetételhez képest mintegy háromszor nagyobb élettartamot. Kiszámítható, megbízható tulajdonságai még rendkívüli körülmények között is megmaradnak (nagy terhelés, hőmérséklet, nehéz és megterhelő talaj, stb.).

SILICA MEDIUM (SMC)

Különleges alapanyag szilika adalékkal, melyet alacsony gördülési ellenállás, jó tapadás és hosszú élettartam jellemez. Sportos felhasználásra, szinte bármilyen körülmények közé javasolt univerzális összetétel. Ez az alapanyag nagyon kiszámítható, állandó tulajdonságokkal rendelkezik alacsony hőmérsékleten.

OPTIMAL (OC)

Nagyobb kopásállóságú anyagösszetétel. A tapadás és tartósság közötti optimális egyensúly jellemzi ezt az gumikeveréket, mely középszintű felhasználók, amatőr sportolók termékeinek alapanyaga.

BASIC (BC)

Hagyományos fekete gumi alapanyag hosszú élettartammal és megbízható tulajdonságokkal; általános körülmények közötti mindennapi használatra ajánlott.

LIQUIDE COMPOUND (LC)

Különleges, latex-bázisú, szürke tömítő-folyadék, melyet elsősorban a TUBELESS SUPRA kivitelű külsőkhöz terveztünk, tömlő nélküli rendszer kialakításához. Használható továbbá hagyományosan felfújható rendszerekhez megelőzéshez, vagy defekt-javításhoz.

SILICA WINTER COMPOUND (SWC)

Kifejezetten téli körülmények számára fejlesztett alapanyag. A különböző típusú gumi alapanyagok gondos ötvözésével a hosszú élettartam és mégis magas tapadás optimális aránya biztosítható. A hagyományos fekete gumi alapanyag rendkívüli mechanikai tulajdonságai mellett a Silica tartalom ideális keménységet biztosít alacsony hőmérsékleten. További adalékanyagok hozzáadásával az alapanyag havas és sós körülményeknek is ellenáll.

DOWNHILL COMPOUND (DHC)

Rendkívüli megterheléshez tervezett belsőgumi alapanyag, 1,5 mm falvastagsággal.

LIGHT COMPOUND (LHC)

Magasabb szerkezeti erővel, ugyanakkor rendkívül alacsony tömeggel rendelkező belsőgumi alapanyag, 0,6 mm falvastagsággal.

SPECIAL BASIC COMPOUND (SBC)

Különleges felhasználási területekre javasolt belsőgumi alapanyag, többféle, változatos falvastagsággal.

BASIC STANDARD COMPOUND (BSC)

Hagyományos belsőgumi alapanyag klasszikus termékekhez, 0,9 mm falvastagsággal.